“Holiday Menu” from Domashny Ochag

Holiday Menus – a new book published by Domashny Ochag in cooperation with Exmo publishers – is scheduled to be released in late November. The book is aimed at those for whom the pre-holiday fuss is not a wearisome chore, but a great opportunity to apply their creative energies in preparing various dishes and decorating the home and dinner table.

The book “Holiday Menus: Recipes from Your Favorite Magazine” is the second in the series of culinary books from Domashny Ochag. The recipes presented here are not for dishes that are divorced from real life, with difficult names and exotic ingredients, but mainly folk or classic dishes from different culinary traditions around the world. This book provides everything you need for the pleasant task of preparing for any holiday – from New Year’s or Easter to a birthday or a big spread at the dacha.

The book includes menus for traditional holidays as well as dishes for original “themed” parties – for example, cheese parties, picnics or a meal with the nearly forgotten but much-loved favorite Soviet-style gelatin dishes and mimosa salad. All of the recipes have been tested and approved by the magazine’s readers.

Читайте также
«Домашний Очаг» в мае: Пасха идет
Героиня обложки – поэт Вера Полозкова – честно рассказала, через что она прошла с каждым из троих детей.
26 апреля 2021
Фотопроект «Домашнего Очага» и Фонда борьбы с лейкемией
Главный редактор журнала Наталья Родикова стала модератором дискуссии для врачей.
13 апреля 2021
Финансовый челлендж «Домашнего Очага»
Учим детей финансовой грамотности вместе с «Тинькофф».
19 марта 2021
«Домашний Очаг» в апреле: всё по-другому
Новую рубрику «Беременность и роды» открывает интервью с олимпийской чемпионкой Татьяной Волосожар, которая ждет второго ребенка.
18 марта 2021