Custom Publishing: Spring Awakening

Custom Publishing has released a new issue of its Assorti (Variety) booklet produced for the Globus Gourmet delicatessen chain.

Who said that Lent should be bland? Globus Gourmet brand chef Jorge Sevilla strongly disagrees! In his new spring menu comprised entirely of foods permitted during Lent, Sevilla uses not only ingredients that Russians don’t ordinarily associate with the religious observance, but also shares completely new techniques and fresh culinary ideas that are perfect for spring. The result is a balanced menu of delicious, nutritional foods suitable for anyone observing Lent — and all from original Globus Gourmet recipes.

The new issue of Assorti also contains information on stylish and unexpected kitchen accessories along with the regular review of tasty new Globus Gourmet exclusives from every corner of the globe.

Читайте также
The Symbol – партнер двух главных фестивалей этой зимы
Знаковые международные мероприятия под руководством Юрия Башмета пройдут в Москве и в Сочи.
31 января 2023
Еще одна награда в копилке TechInsider
«Дзен» отметил канал бренда, аудитория которого преодолела отметку в полмиллиона подписчиков.
26 января 2023
Ольга Боброва – в экспертном совете Национальной премии бизнес-коммуникаций
Корпоративный директор по маркетингу Independent Media примет участие в выборе лидеров индустрии в России.
25 января 2023
Наталья Веснина — в экспертном совете премии «Большая рыба»
Конкурс Sostav.ru «Итоги года 2022» определит лучшую российскую рекламу прошлого года.
19 января 2023