The Moscow Times at Restaurant Business Festival

The Moscow Times took part in the Palm Branch restaurant business festival held at the ICON club in Moscow, where the newspaper’s publisher, Ekaterina Movsumova, spoke about promoting restaurants through mass media.

As part of the festival, Palm Branch awards were presented for the best restaurant concepts. Winning the voting by a wide margin, the Golden Branch prize went to the Cook’kareku 24-hour restaurant chain that offers breakfasts from around the world. Cook’kareku will represent Russia in the finals of the Leaders Club International Palmes de la Restauration to be held in France this autumn.

The Silver Branch award went to the Mark i Lev restaurant in the Tula region that serves dishes made only with locally grown ingredients. The Bronze Branch was awarded to the Poekhali (Here We Go) restaurant that serves food connected with international travel.

Читайте также
Тираж Esquire продолжает расти
За 2020-й динамика продаж журнала составила 11,5%, по сравнению с 2019-м, «доковидным» годом.
5 марта 2021
Интервью Натальи Весниной независимому проекту Sostav
О работе по принципу digital first, новых каналах монетизации и команде.
2 марта 2021
«Популярная механика» в феврале: цифровое бессмертие
Возможно ли оно – ищите ответ в новом номере.
25 февраля 2021
Grazia-«перевертыш»: новая реальность
Одна часть журнала посвящена красоте, вторая – моде.
25 февраля 2021