The History of Food: The Rules of Life Dispels Gastronomy Myths

The History of Food project has started on Zen: The Rules of Life Editorial Director Sergey Minaev and magazine Editor-in-Chief Trifon Bebutov discussed the subtle connections between cuisine and the cultures of different historical periods.

The first episode of the show was devoted to 19th-century cuisine, that created the tradition of serving appetizers and starting the meal with soup. The guest experts included Federation of Restaurateurs and Hoteliers head Igor Bukharov, as well as Yar restaurant chef Boris Pankrashin.

Independent Media on Telegram: be the first to know 

Читайте также
VOICE, «Правила жизни» и «Новый очаг» – в топ-10 по цитируемости в России
В 2023 году бренды заняли вторую, шестую и седьмую строчки рейтинга «Медиалогии».
5 февраля 2024
«Правила жизни» зимой: смотрите, как смешно
В номере редакция проследила историю российского юмора.
18 декабря 2023
Подкаст «Правил жизни» – в топ-100 «Яндекс.Музыки»
За год вышло 2 сезона «На изящном».
7 декабря 2023
Второй Лекторий «Правил жизни»
26 ноября авторы популярных шоу и специалисты, которые делают контент в разных областях, обсудят проблемы индустрии в ДК «Рассвет».
23 ноября 2023