Domashny Ochag at Kasha Festival

Domashny Ochag magazine took part in the Kasha (Porridge) Festival held on October 11 at Kuznetsky Most. The Mistral company and Lifeline charitable foundation helped organize the event.

Festival guests learned to cook tasty and healthy porridges, sampled a variety of the hot breakfast cereals, watched interesting performances, took part in athletic games and even learned how to craft handmade bowls and spoons.

Throughout the day, visitors to the Domashny Ochag booth prepared and sampled tasty porridges made according to simple home recipes. The magazine’s experts were on hand to help them, including White Rabbit restaurant of Russian cuisine sous-chef Yury Kostorev, professional chef and confectioner and participant in contests and the Moscow open championship among juniors and professionals Mikhail Prezhennikov, as well as Denis Volkov, sous chef of the Akh! Beatrice, Nostaldzhi and Sodzhorno restaurants.

Dietician Olga Shvabskaya, who runs a charitable program to help children with endocrine diseases, answered visitors’ questions and offered advice on nutrition. The magazine also hosted a children’s zone for the younger festival guests where Masha and the Bear taught children how to decorate sweets.

Guests paid a fee to sample porridges offered at the festival, with the money collected going to the Lifeline foundation.

Читайте также
Зима в формате NTF: конкурс «Нового очага» в Looky
Участники конкурса в соцсети получат NTF-аксессуары и дизайнерские тарелки от художницы Елены Скворцовой.
27 декабря 2022
«Новый очаг. Зима»: где живет счастье
Вместе с Эриком Булатовым, Денисом Драгунским, Николаем Дроздовым и другими культовыми героями вспоминаем зиму нашего детства.
20 декабря 2022
10 смелых: меняем жизнь к лучшему вместе с «Новым очагом»
Проект запускает масштабный онлайн-проект.
14 декабря 2022
#держимсязалапки: флешмоб «Нового очага»
Фото в поддержку осеннего номера уже выложили тысячи людей.
16 ноября 2022