Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Новый Robb Report: весомые аргументы
В номере – все, что нужно знать об альтернативных инвестициях.
1 марта 2023
Инвестируйте правильно: паблик-ток Robb Report
Декабрьская гостиная бренда была посвящена актуальной теме альтернативного инвестирования.
22 декабря 2022
Robb Report в декабре: с новым кодом
Номер традиционно посвящен подаркам: внутри – скидки на лучшие из них, по версии редакции.
19 декабря 2022
Robb Report в ноябре: что с модой?
Редакция разбирается в перестановках в фешен-сегменте.
9 ноября 2022