Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Новый «RR Люкс.Личности. Бизнес»: время собирать
Первый номер после ребрендинга посвящен коллекционированию и альтернативным инвестициям.
19 февраля 2024
Новый Robb Report: чокнуться можно
По традиции, главная тема зимнего номера Robb Report — подарки.
11 декабря 2023
The Symbol, Grazia и Robb Report приглашают на Антикварный салон
Бренды – инфопартнеры старейшей ярмарки антикварного искусства.
21 ноября 2023
Robb Report в октябре: стиль на века
Выпуск получился особенным: на обложке не предмет роскоши, а герой – девелопер Андрей Кошкин.
17 октября 2023