Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Robb Report в ноябре: тихая охота
Номер посвящен высокому ювелирному искусству.
28 октября 2021
Men’s Health и Robb Report на «ВТБ Кубок Кремля – 2021»
Бренды поддержат главное теннисное событие года.
14 октября 2021
Robb Report в октябре: кто мы сегодня?
Номер традиционно посвящен главным модным тенденциям.
11 октября 2021
Праздник в честь Best of the Best 2021
На традиционном мероприятии Robb Report собрались участники luxury-рынка, бизнесмены, блогеры и тиктокеры.
17 сентября 2021