Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Robb Report летом: выход есть
Номер посвящен теме недвижимости: как изменился рынок в пандемию.
16 июля 2021
Robb Report на летних верандах Эмина Агаларова
Рестораны Эмина Агаларова и Robb Report подготовили эксклюзивное предложение к сезону посиделок на верандах.
18 мая 2021
Robb Report в мае: все суда
Номер традиционно посвящен морской тематике.
13 мая 2021
Robb Report ShowCase – доверенное лицо при покупке предметов роскоши
Бренд первым в России выступит в качестве эксперта для покупателей в сегменте люкс.
22 апреля 2021