Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Robb Report на ежегодной премии «Headliner года»
Главный редактор Андрей Золотов принял участие в большом public talk.
19 апреля 2021
Robb Report в феврале: арт-терапия
На обложке журнала – картина Айдан Салаховой из серии «Новые святые».
5 февраля 2021
Robb Report в декабре: вот так встреча
Главные темы нового Robb Report – подарки и будущее.
18 декабря 2020
Идеальный новогодний подарок по версии Robb Report
Пройдите опрос на сайте robb.report.
18 декабря 2020