Robb Report Salon Holds Gastronomic Evening

As part of the Robb Report Salon – Eat & Talk project, the magazine held a gastronomic evening on December 6. For the event, the magazine’s partners gathered at the Chef’s Table restaurant, where they heard about the publication’s plans and scheduled events for 2018.

Guests enjoyed winter dishes developed by restaurant chef Vladimir Mukhin. Another chef from Chef’s Table, Likarion Solntsev, prepared the dishes while telling thrilling stories of how the dishes were created.

Читайте также
Robb Report в мае: прямо по курсу
Номер традиционно посвящен яхтам, катерами и путешествиям по воде.
17 мая 2022
Robb Report в апреле: моторы
Номер, традиционно посвященный машинам, мотоциклам и другим транспортным средствам. Центральный материал – итоги конкурса «Автомобиль года Robb Report».
23 марта 2022
Robb Report в марте: мягкая сила
Центральная тема первого весеннего номера 2022 года – женщины.
25 февраля 2022
Robb Report в феврале: гордость коллекции
Первый в 2022 году номер посвящен коллекционированию: как выбрать лучшее?
26 января 2022